Especialitats

Disseny gràfic i
Comunicació visual.

Assumim totes les fases del procés creatiu, amb missatges visuals diferencials i amb un tractament coherent amb l’estratègia o les necessitats per a cada projecte.

Branding i
Identitat corporativa.

Contribuïm en la construcció de la personalitat d’empreses i institucions. Enfoquem el naming, el disseny de logotips i els elements de suport com a atributs per transmetre l’autèntic valor i l’essència de la marca.

Disseny web i
Comunicació Online.

Desenvolupem llocs web enfocats en la usabilitat, l’experiència d’usuari i la interacció. Potenciem la presència visual en les xarxes socials per mitjà de la corporativització i la customització d’espais com Facebook, Twitter, Youtube, etc.

Disseny d’envàs
(Packaging i labeling)

Entenem l’envàs com un contenidor emocional, honest i coherent amb el producte que vesteix, generador de missatges consistents i seductors.

App Design

El nostre objetiu és equilibrar la funcionalitat tècnica i els elements visuals per a crear un sistema que no només sigui operatiu, sinó també útil i adaptable a les necessitats canviants dels usuaris.

Estratègies de comunicació

Elaborem plans integrals de comunicació, triant la manera de desenvolupar cadascuna de les àrees estratègiques per assolir uns objectius quantificables, mesurables, assumibles i realistes.